آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

مجموعه بزرگ آموزش آشپزی به زبان فارسی/اورجینال

به صورت کاملا ویدیویی در قالب 37 سی دی !( تیدیل شده به 5 DVD )

آموزش طبخ هر آنچه در غذاها، دسرها، شیرینی جات و … وجود دارد !

آموزش طبخ انواع غذای های ایرانی و خارجی، سنتی و مدرن !

شما هم می تونید هر غذایی که وجود داره رو به خوشمزه ترین شکل درست کنید !

آیا مایل به نمایش برتری خود در منزل و یا محل کار در طبخ انواع غذاها هستید؟

آیا مایل به نهایت استفاده از خواص فراوان و مفید انواع غذا ها، سبزیجات و میوه جات هستید؟

نظر شما درباره یک تنوع فوق العاده در غذا و خوراکتان چیست!؟

حتما این مجموعه بی نظیر را از دست ندهید.

آموزش بهترین و معروفترین غذاهای سراسر دنیا

آموزش غذاها توسط برترین سرآشپزهای دنیا

آیا شما هم ا از غذاهای تکراری خسته شده اید

و می خواهید تنوع غذایی فوق العاده ای را به

افراد خانواده هدیه کنید؟

و از آن دسته خانم هایی هستید که همیشه

از خودمی پرسید:امروز چه غذایی درست کنم ؟

آیا به دنبال آموختن دهها غذای ایرانی و خارجی با طعم

شما می توانید با این مجموعه بی نظیر نه تنها تغییر چشمگیری در

رنگ و لعاب غذاهایتان پدیدآورید بلکه از هزینه های گزاف کلاس های

آشپزی و صرف ماهها وقت برای آموختن چند غذای محدود نیز آسوده خواهید بود

همه شما را برای داشتن چنین دست پختی تحسین خواهند کرد

مجموعه عظیم آشپزی در 5 دی وی دی شامل 37 قسمت آموزش به صورت تصویری

ویژه همه افراد علاقه مند به آشپزی و خلق خوراکی های جدید و سالم و خوشمزه

به ویژه خانم های جوان که علاقه زیاد اما تجربه کم برای آشپزی دارند

عناوین محتویات CD های این مجموعه:
آموزشهای CD1 : باقلوا هندی، کاک(یوخه) ،نان برنجی ،کلمپه، نان چرخی، پفک آبلیمویی، شیرینی کالبورا باستی، شکلات مغزدار فندقی، آبنبات کشی
آموزشهای CD2 : پلو سیر و کلم، برگر ماهی ، مرغ و گوشت، نان لوله، کیف پول، پاستاها، پیده با گوشت، ویفر شکلات بادمی، کیک سیب
آموزشهای CD3 : پاستا راویولی ، تورتلینی، کیک ماکارونی، سالاد اوکادو، سیب زمینی تنوری، تزئین کیک، پودینگ قهوه با سس شکلات، یاکی سوبا، خورش ترش تره
آموزشهای CD4 : پیراشکی گوشتی، کوفته ریزه کرمانشاهی، پیتزا بدون خمیر، منزله بادمجان، کیک صبحانه، کیک باقلوا، قایرمه (کوفته کنگر)، پیتزا به شکل ساعت، املت، گوشت، ژله میوه
آموزشهای CD5 : شیرینی هلو ، کرم کاستارد، گلایل هویج، خوراک گوشت با لوبیا سبز، شاکریه، خوراک گوشت توفو، ناگت مرغ، کیک گردویی، دلمه کلم برگ قالبی، خورش غوره مسما
آموزشهای CD6 : حلوای پسته، حلوای خرما، تارت شکلات، گل کلم و لوبیا سبز و بادام هندی، برگر قارچ و گوشت، طباخ روحو، سوپ گوجه فرنگی، حلیم بادمجان با بلغور گندم، آش رشته کرمان، ته چین شویدباقالی با مرغ
آموزشهای CD7 : رولت جنگل سیاه، کوفته سماق، نان با گردو و پیاز، نان شیرینی شکلاتی، برنج لقمه ای، آش گوشواره، مرغ توپی، رولت خرما و گردو، لوبیا پلو سبزی، کبه (خمیر کبه)
آموزشهای CD8 : کیک فنجانی شکلاتی، دلمه برگ مو، جوجه کباب مراکشی، استیک کوردن بلو، پاستا ماهی سالمون، میت بال زیتون، کیک میوه ای، خوراک لوبیا، یونانی

آموزشهای CD9 : اشکنه عدس، ماهی سالمون با سیب زمینی، مرغابی شکم پر، دلمه قارچ، سوپ گل کلم و کلم بروکلی، میگو پلو با نخود فرنگی، خورش سیب درختی لرستان، عرایس (نان گوشتی)
آموزشهای CD10 : ته چین میگو،باسلق توپی، مرغ پرتقالی با زنجفیل، مافین های کوچولو، مربع های آجیلی، پلو سبزیجات با لوبیا قرمز، پلو با پیازچه و مرغ، پیراشکی
آموزشهای CD11 : خوراک مخلوط قارچ، اکالوپ مرغ، کلواشیر ورقه ای لرستان، کتلت میگو، شیرینی کشمشی، سیر قلیه، میرزا قاسمی با کدو، بورانی بادمجان و کوفته ریزه
آموزشهای CD12 : بیسکویت عید، شیرینی پسته ای، دسر بادامی، تهیه خمیر مارسیپان و تزیین کیک، قلیه دزفولی، تارت پیاز و ژامبون، کدو حلوایی پلو، کته تماته
آموزشهای CD13 : کیک عنکبوتی، شیرینی شکرپاره، دسر سه رنگ، ترافل توت فرنگی و شکلات، تارت کدو سبز، کروکت مرغ، کباب کوبیده نگینی، ماکارونی با گردبند، مدالیون با سس لیمو ترش
آموزشهای CD14 : چورک میوه ای، پیراشکی مرغ، لقمه چینی، بیسکویت با رویه شکلات، دست پیچ با خمیر برنج، خورش چاقاله بادام، استیک بوقلمون با تست، سینه پرشده
آموزشهای CD15 : ران بریان شده، شاورما گوشت، کوفته باقلا سبز، بانوفی پای، دسر ترایفل، مربای کیوی، کیک پنیر، کیک قو
آموزشهای CD16 : شیرینی با مارمالاد گیلاس، رولت مرغ، کالزونه، پاته زبان، بیسکویت نارگیلی
آموزشهای CD17 : خوراک مغز، دلمه سیب، رولت سوخاری گوساله، گیس ناردون، شیش برک، دسر کرم شاتوت، مارمالاد زردآلو، خمیر قطایف، حلوای شکلاتی گردویی، حلوای پرچمی، ته چین گوشت
آموزشهای CD18 : ماهی غزل آلا کباب شده، کوفته سیب زمینی روسی، خوراک گوشت چرخ کرده، هات چیز پفی، گاتو، سالاد رول ماکارونی، تزئین کیک با گل و برگ خشک، تارت مخلوط با خمیر کره ای
آموزشهای CD19 : لطیفه، پیتزا گریل، کرما هندی، املت آسیایی، رولت تخم مرغ، مرباب پاپیون هویج، کوفته تبریزی،
آموزشهای CD20 : مرغ قالبی، ته چین پاستا، مارمالاد انگور، کیک فرانکفورت، املت خاویار روسی، کیک برنج لهستانی، کلوچه سنتی چالوس، کوفته برنج با گوشت، گراتن، مرغ با سس سفید
آموزشهای CD21 : کیک انار، باقلوای رز، کیک کریسمس، پیتزا ماهی تابه ای، بن بن با خمیر فیلو، مسقطی، تزئین کیک به شکل هندوانه، ماهی شکم پر پوشیده در خمیر

آموزشهای CD22 : اویاکدن، ته چین مرغ، نان زردآلو و موز، اسلایس کدو حلوایی، تزئین کیک به شکل انار، مافین نارگیل و گیلاس، چورک با خشخاش، پای مرغ و ژامبون
آموزشهای CD23 : بریانی میگو، قلبهای شکری، شیرینی خرمایی، شیرینی رویال فندق، کتلت کدو با گوشت چرخ کرده، شیرینی فانتزی بادام و شکلات، سینه مرغ با، سس اسفناج و گردو
آموزشهای CD24 : سابری پلو، رولت گوشت، خوراک فیله بریان، نان فوکاچو با سیب زمینی، تزئین تخم مرغهای شب عید، گراتن سیب زمینی و سبزیجات
آموزشهای CD25 : کیک مخمل قرمز، با پوشش پنیر خامه ای، اسلایس شکلات سفید توت فرنگی، خوراک برنج با میت بال مرغ، تزئین بادمجان به شکل پر، کیک بادام و توت فرنگی، اسپاگتی با سس آلفردو، تزئین کیک سیب، شور ماهی پلو
آموزشهای CD26 : دسر طالبی، تزئین سیب، رولت میکس، فالوده شیرازی، فرم دهی خامه، تخم مرغ در لانه، ران بلدرچین با سس آلبالو، چیکن استروگانف
آموزشهای CD27 : شیرینی به شکل گل داوودی، نان مخصوص با گوجه فرنگی، حلوای مخلوط با آرد برنج، بورک با گوشت چرخ کرده، کیک شکلات و گیلاس، گیس بافت گردویی، کیک پنیر و خامه
آموزشهای CD28 : پن کیک ترد با طعم پنیر و سس کدو سبز، میته انده-نیمروی تخم مرغ هندی، راتاتوی، کیک خرما، مرغ گردویی، کلوچه میان پر، پلو قالبی، تزئین کیک ساعت
آموزشهای CD29 : خوراک سه طبقه فیله گوساله، پیراشکی کرم دار، کیک هویج، پیتزا مخلوط، کوکوی ورمیشل، دیپ اسفناج با نان چیپسی
آموزشهای CD30 : پوره سیب زمینی با گوشت چرخ کرده، دسر شارلوت ماست میوه ای و هلو، تزئین هندوانه به شکل پیرمرد، تارت گوشت و سبزیجا

ت، کباب دنده کردستان، کیک سه طبقه آبشار، برگر در فر

آموزشهای CD31 : پیراشکی اسفناج با مغز پنیر و گردو، بادنجان در کاسه سیب زمینی، بیسکویت با پنجره شیشه ای، نان سیب زمینی روسی، کیک به شکل مزرعه، تیرامیسوی پرتقالی، دلمه کاهو پیچ
آموزشهای CD32 : خوراک شترمرغ با سبزیجات، سوپ بادنجان کبابی، دلمه اسفناج، ماساله میگو، کیک کاسه ای، کیک نیمرو، تورناتا
آموزشهای CD33 : شکلات مغزدار با شیره انگور، شیرینی برشی با رویه قهوه، هات چاکلت های کوچولو، شیرینی بادامی توری، کیک توت فرنگی، نان گردویی، حلقه ایلان
آموزشهای CD34 : شیرینی نیمه تر، خوراک سه طبقه سبزیجات، پیتزا لقمه ای با طعم دودی، رولت پفی، تزئین کیک به شکل ببر، پیش غذای مکزیکی، بلوندی پنیری
آموزشهای CD35 : کیک به شکل همبرگر، تزئین فلفل به شکل گل، مدرسه قنادی، کرپ اسفناج، کیک سه لایه، بیسکویت موسلی،
آموزشهای CD36 : مینی چیز کیک توت فرنگی، نان فنجانی مغزدار، ته چین توت فرنگی، ساوارین میوه ای، شارلوت روسی
آموزشهای CD37 : کیک راه راه، ژله فرفره ای، پیراشکی لقمه ای، کیک موس هندوانه، تزئین کیک به شکل گربه، شیرینی با کرم و بادام سوخته، کیک فنجانی گردویی

کاملترین مجموعه شامل غذاهای ایرانی و خارجی جهت استفاده بانوان در منزل این مجموعه با در بر داشتن مجموعه ای کامل از روشهای آشپزی و شیرینی پزی کمک بسیار شایانی می باشد برای بانوانی که می خواهند آشپزی و شیرینی پزی را اصولی فرا بگیرند.

مجموعه مفید و کارآمد برای بانوان ایرانی
به همراه کاملترین مجموعه دستورات پخت غذاهای مختلف
آموزشهای تصویری با کیفیت بالا
یک مجموعه مناسب برای خانم های خوش سلیقه
قابل استفاده در کلیه دستگاه های خانگی و کامپیوتر

با خرید این مجموعه بی نظیر برای همیشه نیاز خود را به تهیه کتابهای گران قیمت آشپزی برطرف نمایید.



.

20,000 تومان
اشتراک گذاری در فیس بوک .... اشتراک گذاری در گوگل پلاس .... اشتراک گذاری در تویتر .... اشتراک گذاری در فیس نما .... اشتراک گذاری در کلوب

محصولات مرتبط

شمع سازی

15,000 تومان

طراحی بنر

13,000 تومان

آموزش نقاشی

10,000 تومان

آموزش نجاری

20,000 تومان












کلمات کلیدی